promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Follow The Flow tesz róla, hogy megérkezzen a tavasz – klip
Borítókép:  Follow The Flow offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A téli bombájuk, A holnap küszöbén után rögtön itt van az új dal Tavasz címmel.

Nem igazán kell példákat mondani arra, hogy a Follow The Flow jelenleg a legfelkapottabb csapat Magyarországon. Elég azt megemlíteni, hogy hazánkban csak ők fértek be a top 5-be a legnagyobb előadó közé az albumukkal a Spotifyon. Billie Eilish és Post Malone után övék volt a bronzérem, és olyanokat előztek meg, mint Ed Sheeran vagy a Queen.

A csapat nem akart megpihenni, és január végén már érkezett is a friss szerzeményük, A holnap küszöbén. Ezt a YouTube-on csaknem 2 és fél millió ember hallgatta meg, de hát közben az egész ország megismerte, mert állandóan ez szólt a rádiókból, és a zenei tévéken is folyamatosan pörgött a klip. Abban a legtöbb rajongó is egyetértett, hogy a közeljövőben nagyon nehéz lesz lekörözni ezt a szerzeményt.

A Follow The Flow azért megpróbálja. A Tavasz című dal az új kezdetekről szól, és kellő energiát és motivációt ad a hamarosan újrainduló mindennapokhoz.

„A Tavasz alapja még január elején született, amikor a Börzsönyben túráztam. Séltáltam az alvó erdőben, amikor a lábnyomok és a fák lassan, halkan elkezdték mesélni a történetüket, én pedig csak figyeltem és egyre tisztábban hallottam a fülemben egy dallamot. Pár hónappal később egy új helyzetbe csöppentünk, amely mindannyiunkat isnpirált a szöveg írásában”

– mesélte Szakács Gergő a dal születéséről.

„Úgy éreztük, hogy a Tavasz »Minden rendben lesz, ha együtt leszünk« üzenete most különösen aktuális, és többeknek nyújthat támaszt. Szeretnénk, ha a dal reményt tudna adni a hallgatóknak – nem csak most, hanem a jövőben bármikor”

– foglalta össze a csapat gondolatait BLR.

Fura Csé már csak annyit tett hozzá, hogy ez a dal most tényleg át tud lendíteni mindenkit a nehézségeken, legyen bármilyen rossz a helyzet:

„Egy olyan számot akartunk kiadni, ami átlendít a nehézségeken, a szeretteinktől való távolléten, a magányon, a bezártságon, a bizonytalanságon. A dal végére visszatér a boldogság, a szabadság és a régi élet, és ezt kívánjuk mi is mindannyian.”

A Tavasz természetesen klippel együtt van tálalva, amit Emil Goodman rendezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás