promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült az új Follow The Flow dal: A holnap küszöbén
Borítókép:  Follow The Flow offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt van a nóta a keserédes ébredésekhez. Nagyon odatette magát a Follow The Flow.

A csapat tarolt szinte mindennel a tavalyi évben, és hirtelen nem is tudom, melyik sikerüket említsem meg. Talán az egyik kiemelkedő, hogy a Spotify legtöbbet hallgatott albumai közé ők fértek be a top 5-be Magyarországon a bronzérmes helyen, olyan előadókat megelőzve, mint a Queen vagy Ed Sheeran. Egyedül Billie Eilisht, és Post Malonet nem tudták lekörözni.

A Nem tudja senki már a múlt, és a srácok nem fújnak pihenőt, rögtön új dallal kényeztetik a rajongók hallójáratait, ami egy igazi napkeltés himnusz lett.

„A dal a koránkelésről, ébredésről szól. Mindannyian morcosan kelünk hajnalban, az egész reggel kómás, szürkés ködbe borul.  Mégis, minden reggel tiszta lappal indíthatunk, minden napkelte új lehetőségeket, reményt jelent. Minden nehéz nap véget ér egyszer, és reggel azzal kelhetünk fel, hogy a következő nap más lesz. Ez egy óriási erő, lehetőség az újrakezdésre.”

- mesélte a dalról BLR.

„Nap mint nap felkelünk és folytatjuk. „A holnap küszöbén" arra a kérdésre keres választ, hogy mi az az érv, ami felkelt minket minden nap, ami miatt érdemes felkelni, elindulni, vagy végignézni a napkeltét."

– tette hozzá Szakács Gergő.

Furcsa Csé jelezte, hogy érkeznek majd sorban a megjelenések, és ha minden jól megy, egy nagylemezt is kapunk tőlük ebben az évben. Most azonban érkezzen A holnap küszöbén!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás