promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Bowie születésnapja volt, de mégis mi kapunk ajándékot
Borítókép:  Grammy offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érkeznek Bowie kiadatlan, frissített verziós dalai, amiből az egyiket már tesztelni is tudjuk. 

David Bowie 2016 januárjában hunyt el rákban, két nappal 25. stúdióalbuma, a Blackstar megjelenése után, a 69. születésnapján. A Blackstar abban az évben a Billboard 200-as listájának élén debütált, így ez lett az énekes első csúcsvezető lemeze az Amerikai Egyesült Államokban.

A legendás énekes idén január 8-án lett volna 73 éves, ezen a napon pedig két remek hír is napvilágot látott: hamarosan egy digitálisan streamelhető EP érkezik a zenész hat kiadatlan dalával. Az „Is It Any Wonder” című lemezre olyan szerzemények kerülnek, amelyeket eddig még sosem hallhatott a közönség.

Innentől hetente egy új dalt hoznak nyilvánosságra, ezek közül az első a „The Man Who Sold The World (ChangesNowBowie Version)”, ami Kurt Cobain egyik kedvence is volt, mivel ezt vette elő MTV Unplugged-en. A szerzeményt Bowie pont a születésnapján, 50 évvel ezelőtt írta meg.

A dal címe utáni verzió megjelölés egy másik jó hírt rejt, ugyanis „ChangesNowBowie” címmel jelenik meg a 9 kiadatlan trackből álló, limitált korong, amely április 18-án, a Record Store Day-en kerül az üzletekbe CD és bakelit formában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás