promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtalálták Elton John kiköpött hasonmását
Borítókép:  hollywood.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Taron Egertonnal készült el a hatszoros Grammy-díjas és Oscar-díjas brit zeneszerző és énekes életéről szóló Rocketman című önéletrajzi musical. A most közzétett kedvcsináló videóból újfent kiderül, a Kingsman sztárja elképesztő módon hasonlít Elton Johnra. De erről korábban már egy Twitter-bejegyzés révén is megbizonyosodhattunk:



A Rocketmant az a Dexter Fletcher rendezi, aki az Eddie, a sasban már együtt dolgozott Egertonnal, ráadásul ő dirigálta a novemberben mozikba érkező, Freddie Mercury életét feldolgozó Bohemian Rapsodyt is.

A hetvenes-nyolcvanas évek legnagyobb brit popsztárjáról szóló Rocketmant 2019. május 17-én mutatják be az amerikai mozik. Eddig úgy tudni, hogy nem szabályos életrajzi film lesz, hanem fantasy elemekből építkező musical, ami Elton John életének történéseiből táplálkozik. Taron Egerton mellett feltűnik még a filmben Jamie Bell, aki Elton John közeli munkatársát, Bernie Taupin dalszövegírót alakítja, de látható lesz még Bryce Dallas Howard, Richard Madden és a Bridget Jones anyukáját alakító Gemma Jones is.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás