promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélküli napot tartott Cserpes Laura, aztán az aprócska bikinijét is megmutatta
Borítókép:  Laura Official / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő nagyon vad szerelésekben élvezi a nyarat.

Cserpes Laura a jól menő sajtműhelyt működtető família sarja, aki azonban nem az élelmiszeriparban képzeli el a jövőjét, hanem a rivaldafény vonzza. A 34 éves szépség énekesnőként ismert Magyarországon, különösen azóta, hogy feltűnt a Megasztárban, illetve 2013-ban A Dal című műsorban is szerepelt.

A szőke sztár 2010-ben házasodott össze Fekete Dáviddal, aki szintén énekes, és a magyar közönség a negyedik Megasztár-sorozat ezüstérmeseként zárta a szívébe. Az álompár útja azonban mindössze két év után széjjelvált, és az exférj jelenleg egy csalási és sikkasztási ügy miatt házi őrizetben van.

Laura közben gondtalanul éli az életét, és az Instagram-oldala tanúsága szerint egyre magabiztosabb nővé válik. Az eleganciát és szendeséget sugárzó fotók mellett feltűntek a merészebb képek is, amiért aligha ítéli el egyetlen férfi is.

Az énekesnő két hete egy No Bra Today feliratú pólóban jelent meg, amivel alighanem arra utalt, hogy aznap tényleg nem vett melltartót a fekete ruhadarab alá. Maga a farmerrel kiegészített szett egyébként egyáltalán nem volt hivalkodó, nem úgy, mint a pár nappal későbbi bikini.

Laura Badacsonytomaj környékéről, a Balaton vizéről jelentkezett be egy kétrészes fehér fürdőruhában. Nyugodtan mondhatjuk, hogy még sohasem láthattuk ennyire kihívónak, mint SUP-deszkázás közben.

A bikinifelső épp csak eltakarta a szőkeség mellbimbóit, miközben a cicijei tökéletes formáját gond nélkül megmutatta. A bikinialsó pedig alig volt nagyobb egy tangánál, Laurát azonban szemmel láthatólag nem zavarta ez a kitárulkozás, széles mosollyal lapátolta a kékeszöld vizet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás