promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évi levetkőzött a Playboynak, először szerepelt teljesen meztelenül a kamerák előtt
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő egy kígyó társaságában bűvölte el a férfiakat.

Sári Évit ma a Madách Színház kiváló színész-énekesnőjeként ismerik a legtöbben, pedig két évtizede még a popszakmában építgette karrierjét. 2001-től a Splash együttes tagja volt, majd 2005 és 2008 között a VIVA zenetévé műsorvezetőjeként tevékenykedett.

Talán kevesebben emlékeznek rá, hogy a most 44 éves szépség 2009-ben a Playboy férfimagazinnak is levetkőzött. Akkoriban ezt úgy hirdették, hogy először állt teljesen meztelenül a kamerák elé, pikáns képek ugyanis már máskor is készültek róla.

Évi a márciusi Playboy címlaplánya volt, akkor éppen sötétbarna hajjal, és – a bibliai Éva témájára hangolva – egy kígyóval pózolt, miközben felül semmit, alul pedig csak egy aprócska bugyit viselt.

A belső lapok tanúsága szerint ez is lekerült róla, de az Éva-téma megmaradt, hiszen folytatta a kígyóval való „enyelgést”, illetve a földre szórt almák (a tudás gyümölcsei) között is megmutatta tökéletes idomait.

A mostanában szőke színész-énekesnőnek ma sem kell szégyellnie az alakját, és szerencsére szívesen megmutatja magát követőinek az Instagram-oldalán. Januárban például eljutott a paradicsomi Zanzibárra, ahonnan bikinis képekkel kápráztatott el bennünket.

A 2009-es fotózás annyiból volt különleges, hogy Évi először szerepelt a Playboyban, bár az FHM és a CKM számára már készültek róla erotikus képek. Akkor 2006-ban vállalkozott legutóbb ilyesmire, szóval három év szünetet követően mondott igent a felkérésre.

„Amikor felkért Radnai Péter főszerkesztő erre a fotósorozatra, először még vacilláltam. Átgondoltam az előnyeit és a hátrányait, majd arra a következtetésre jutottam, hogy igazából főleg előnyöm származik belőle. Egyrészt, ahogy már mondtam, jó érzés lesz majd húsz-harminc év múlva visszanézni ezeket a szép képeket, hogy nahát, ilyen is volt az életemben. Ezen kívül most vagyok abban a korban, hogy megengedhetem ezt magamnak, tíz év múlva már nem szeretnék a Playboyban szerepelni”

– nyilatkozta akkor a szépség a HírExtrának, már-már prófétai szavakkal. A fotókat egyébként Nánási Pál készítette, a kellékként használt kígyó viszont nem mindig viselkedett illemtudóan. Egyszer éppen üríteni készült, de a gazdája gyorsan észrevette a készülődését, és gyorsan lekapta Éviről, mielőtt bepiszkította volna.

Képek a Velveten tekinthetők meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás