promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjelent a rendőrség Meghan Markle és Harry herceg csodálatos házánál Montecitóban - egyre több gyanús alak olálkodik a hercegi pár birtoka körül
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Profimedia/CBS
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Álmatlan éjszakái lehetnek a hercegi párnak.

Miután Meghan Markle és Harry herceg nagy dírrel-durral szakított a brit királyi családdal, és elköltöztek az anyakirálynő, II. Erzsébet szomszédságából, azóta az újságok állandóan cikkeznek a sussexiek kacsalábon forgó álompalotájáról, amely Montecitóban található, egy olyan felkapott helyen az Amerikai Egyesült Államokban, ahol rengeteg világsztár is lakik. A hercegi pár többek között nagyon közel lakik Orlando Blumhoz, illetve a legendás tévéshez, Oprához is, akivel szoros kapcsolatot ápolnak már hosszú ideje.

Ám úgy tűnik, hogy a rengeteg cikk és videó, YouTube-ra feltöltött felvétel a montecitói kastélyról, felkeltette a betörők kíváncsiságát is, mert egyre többen próbálnak bejutni a birtokra.

Főleg az utóbbi időben kellett többször is kiszállnia a rendőrségnek a csodálatos birtokra, mivel többször is megpróbáltak oda betörni, legutóbb például akkor, amikor a házaspárnak a házassági évfordulóját ünnepelték. A rendőrség szaporodó esetszámról ír, miközben arról is hírt adtak, hogy az elmúlt egy évben átlagban kéthavonta jelzett a birtok biztonsági rendszere.

A házassági évforduló alkalmával is ki kellett szállnia a rendőrségnek, mert egy illetéktelen be szeretett volna jutni a területre, miközben a hercegi pár a gyerekeikkel otthon voltak.

Íme a csodaszép birtok:

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás