promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az ördögi igazság Meghan Markle és Harry herceg házasságáról, talán mindig is sejtetted
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kitálaltak a hercegi párról.

Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatával rengeteget foglalkozik a média, testbeszédszakértők és újságírók olykor-olykor még közös projekteket is megejtenek, hogy végre kiderüljön, vajon milyen a kapcsolata a párosnak. Korábban rengeteg pletyka is járta a sajtót, hogy a sussexiek a szakítás vagy éppen a válás szélén tántorognak, ám ezekről később mind-mind kiderült, hogy bizony fals információkból táplálkoztak.

Most éppen egy udvari lakáj arról nyilatkozott, hogy szerinte miért vehette el Harry herceg Meghan Markle-t, mit látott benne, miért ő lett az álomnője.

Paul Burrel igazán sokat tudhat a brit királyi családról, hiszen Diana hercegnőt és II. Erzsébetet is szolgálta, a PerthNow-nak adott interjújában pedig arra is kitért, hogy szerinte miért köttetett meg Meghan és Harry frigye. A kulcsszó Diana.

Szerinte Meghan és Diana nagyon hasonló személyek, de ennek ellenére úgy gondolja, hogy nem jöttek volna ki jól.

Meghan ugyanis karakánabb, a véleményét sem rejti véka alá, míg Diana sokkal tapintatosabb volt. Ám abban nagyon egyeznek, hogy kitartanak a végsőkig a céljaik elérésének érdekében. Burrel úr úgy gondolja, hogy egyértelmű, Harry herceget felesége, Meghan Markle édesanyjára emlékezteti, ezért lett ő a kiválasztott nő az életében.

Meghan amúgy nagyon sokszor másolja Diana stílusát, rengeteg videó is van a YouTube-on ezzel kapcsolatban, ahol bizony párhuzamokat vonnak a két nő stílusából és gesztusaiból is:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás