promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megcsalták a nőt, de nem csinált nagy ügyet belőle – befeküdt maga is a párocska mellé az ágyba
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy megcsalt hölgy mesélte el a TikTokon, milyen hihetetlen kaland történt vele.

Különös eset történt pár éve egy Taylor nevű brit hölggyel. Éppen egy 16 órás fárasztó műszak végén tért haza, amikor a párját egy másik nővel találta az ágyban. Mivel kimerülten nem volt kedve veszekedni és vitatkozni, inkább morgolódva lefeküdt melléjük.

A csalódott Taylor persze másnap megvált a csalfa férfitól, a tragikomikus történetet azonban csak most mesélte el a TikTokon. A hozzászólók többsége nyilvánvalóan igazat adott neki, sokan pedig a higgadtságáért dicsérték.

A hölgy hazaérkezés után rögtön a hálószobába ment, mert nem vágyott semmire, csak egy puha ágyra és egy meleg takaróra. Odabent azonban egy nem várt vendéget talált, egy számára ismeretlen nőt, aki a barátjával hancúrozott.

„Fejezzétek be máshol”

– mordult Taylor a rajtakapott párra, aztán befeküdt az ágyba, és pillanatok alatt elaludt. A sztoriját azóta már több millióan megnézték, a folytatást pedig nem nehéz kitalálni, hiszen a megcsalt hölgy az eset másnapján persze jól kiosztotta a pasiját.

A kommentelők jó része arra is kíváncsi volt, hogyan reagált az alkalmi pár erre a meghökkentő reakcióra. Taylor ezzel kapcsolatban csak annyit árult el, hogy szó nélkül vették a motyójukat, és sietve eltávoztak. Ma már közös gyerekük is van, tehát nem csak alkalmi kapcsolatként találtak egymásra.

„Azon az estén úgy aludtam, mint egy csecsemő”

– fűzte hozzá Taylor, és ebből arra lehet következtetni, hogy hosszabb ideje érett már a szakítása a férfival, ha ennyire nem rázta meg a dolog. A befejezés pedig nem is lehetett volna tökösebb és stílusosabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás