promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A megértő férj megengedte a feleségének, hogy a közös barátjukat is az ágyukba hívja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az édeshármas azóta is jól működik, döccenőmentes volt az indulás.

Egy megértőnek tűnő férj nem mindennapi módon reagált, amikor látta, hogy a feleségének tetszik a közös barátjuk. Ahelyett, hogy féltékenységi jelenetet rendezett volna, inkább bevonta a másik férfit is a hancúrozásaikba.

A magát Davidnek nevező férj már 25 éve él házasságban, és valószínűleg úgy gondolta, hogy a holtomiglan-holtodiglanba belefér azért némi közös kicsapongás is. Nagy merészen az asszonnyal és a haverral egyidejűleg beszélte meg a dolgot, azok pedig nem ellenkeztek sokáig.

Igazából a házaspár régóta készült már erre az új élményre, hiszen amióta a gyerekek kirepültek a fészekből, túlságosan is állóvízzé vált a kapcsolatuk. Azóta már nemcsak a régi baráttal, de más férfiakkal is ágyba bújtak hármasban.

Korán ugrottak a házasságba, a nő 19 éves volt, amikor megszületett az első babájuk, vagyis a feleség nem tudta kiélni magát szexuális téren fiatalkorában. David feltehetőleg méltányolta ezt a tényt, amikor a kapcsolatuk nyíltabbá tétele mellett döntött.

„Az egyik este így szóltam hozzájuk: nézzétek, ti nyilvánvalóan vonzódtok egymáshoz, megvan a kémia köztetek. Mivel erősek vagyunk, és megmaradunk egymás mellett örökké, ezért vágjunk bele”

– javasolta a férj a másik két személynek. Ezután pedig még egyértelműbbé tette, hogy nem volna ellenére, ha a felesége és a barátja alkalmanként összebújnának. Aztán néhány ital egy helyi klubban minden aggályukat elsöpörte.

„Miután visszatértünk a házba, ők leültek a kanapéra, én pedig elmentem a fürdőbe. Amikor kijöttem onnan, ők már egymással foglalkoztak. Bizonytalanul rám néztek, de én megerősítettem őket, hogy minden rendben van”

– árult el a kezdetekről néhány pikáns részletet David.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás