promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleség nem bánja, ha a férje másokkal is lefekszik, viheti a régi nőit is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ex-barátnő már a lakásukba is költözött, a féltékenység ismeretlen érzés náluk.

Egy házasságba most már sok minden belefér, úgy tűnik, néhány férj és feleség az örök hűség alatt nem feltétlenül azt érti, mint mások. Egy nő például nemrég azt osztotta meg az ismerőseivel, hogy ő bizony nem bánja, ha a férje alkalmanként másokkal bújik ágyba.

Pedig elmesélése szerint szigorú vallásos neveltetésben részesült, de végül eljutott a poliamoria életstílusához, amelyben természetes, ha kettőnél több személy keveredik egyidejűleg intim kapcsolatba.

A férjét gyakran biztatja arra, hogy másokat is hívjon meg az ágyukba, akár a régi barátnőit is. Néha a feleség maga is csatlakozik hozzájuk, máskor viszont csak kívülről nézi az összegabalyodást.

A magát Eve-nek nevező asszonyka biszexuális, így mindig is érdeklődött a saját neme iránt. Amelyik pasija pedig nem bizonyult ebben elfogadónak, az rögtön repült is. A nő belekóstolt az „unikornis” életstílusba is, olykor egyedül csatlakozott más párokhoz.

Első alkalommal a férje meglepődött, amikor más nők meghívására buzdította, de a férfi gyorsan megszokta a helyzetet. Sőt Eve alkalmanként maga lépett a tettek mezejére, és átvette a kezdeményezést.

„Voltunk egy olyan lánnyal is hármasban, akit én ismertem a munkahelyemről. Amikor aznapra végeztünk, mondtam neki, hogy van egy meglepetésem a számára. Hazamentünk, ahol ledobtam a köntösömet, majd mindketten bebújtunk a takaró alá”

– elevenítette fel Eve a történteket. A férje eleinte arra gyanakodott, hogy a felesége a hűségét akarja tesztelni, de aztán elfogadta, hogy a nőnek ez a különös mániája. Ma már ott tartanak, hogy a férfi egyik korábbi barátnője, illetve a kapcsolatukból származó gyerek is hozzájuk költözött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás