promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly és Diana biztonsági őrökkel indultak egymást megcsalni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A herceg és a hercegné szeretői egymással szemben laktak Londonban.

A titkosszolgálatok egyik legnehezebb feladata az, amikor a védett személyek intim helyzetbe kerülnek, de valahogyan akkor is garantálni kellene a biztonságukat. Így történt ez például Károly herceg és felesége, Diana megromlott kapcsolata idején is.

Egy nemrég megjelent könyv számol be arról, hogyan lehet az ilyen ügyeket diszkréten, ám mégis hatékonyan intézni. A Daily Mail által idézett részlet szerint a biztonságiak helyzete akkor vált igazán nehézzé, amikor a hercegi pár elkezdett külön utakon járni.

Hogyan lehet megvédeni egy olyan személyt, aki éppen a férjét/feleségét készül megcsalni egy idegennel? Ez a kérdés számtalanszor felmerült a hercegi pár utolsó közös éveiben, és rettentően sok idétlen helyzetet szült.

Amikor például Károly herceg gondtalanul kocsikázott a szeretője, Camilla Parker Bowles háza felé, az Aston Martinban természetesen ott ült mellette a különleges csoport egyik embere is. Hasonlóan alakult a dolog Diana esetében is: míg ő az emeleten hancúrozott James Hewitt katonatiszt házában, addig biztonsági embere a földszinti kanapén húzta a lóbőrt.

A helyzetet még pikánsabbá tette, hogy a két szerető (Camilla, illetve Hewitt) londoni háza szinte egymással szemben helyezkedett el. Camilla szerette meztelenül végezni a házimunkát, és a katonatiszt egy alkalommal meg is pillantotta őt így az ablakon keresztül.

Biztonsági szempontból Diana volt a keményebb dió. Élvezetet talált benne, hogy alkalmanként megszökjön a kísérői elől, gyakran elindult például vásárolgatni, és olyankor mindössze egy napszemüveggel álcázta magát a járókelők előtt.

A hercegné a Károlytól való különköltözése után még zabolátlanabbá vált. Egyszer például Ausztriában telelt, és éjnek évadján kiugrott az első emeleti erkélyről a magas hóba, majd sétálni ment.

Ezek azért voltak veszélyes megmozdulások, mert a külföldi titkosszolgálatok minden bizonnyal vadásztak Dianára. Az amerikaiak mindvégig tagadták, hogy ez így lett volna, de aztán csak előkerült a hercegnéről egy 1000 oldalas dosszié.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás