promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegné sem tudott ellenállni Travolta vonzerejének
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szépséges nő 100 millió forintot érő ruhában lejtett táncot a Grease sztárjával.

John Travolta óriási sikert aratott az 1978-ban bemutatott Grease (magyarul: Pomádé) című filmmusical egyik főszereplőjeként, nem véletlenül bomlottak érte a nők, kortól és rangtól függetlenül. Diana hercegné is képtelen volt ellenállni a férfi vonzerejének.

A színész most visszaemlékezett arra a rendezvényre, ahol Nancy Reagan – az akkori amerikai elnök, Ronald Reagan felesége – szó szerint kerítőt játszott, hogy a szépséges Diana táncolhasson egyet Travoltával.

Mindez 1985-ben történt a washingtoni Fehér Házban, ahol a hírességek egy gálavacsorán vettek részt. A legendás táncról már a korabeli sajtó is beszámolt, most azonban újabb fényképek is előkerültek az izgalmas párosról.

Diana akkoriban mindössze 24 éves volt, viszont már 4 éve Károly herceg felesége. Travolta pedig a 31. életévét taposta, és olyan filmsikereken volt már túl, mint a Szombat esti láz, a Grease és az Életben maradni.

Fotó: Profimedia

Naná, hogy a hercegné sem akarta kihagyni a vele való táncot, pedig az illusztris társaságban megjelent Clint Eastwood, Tom Selleck, és persze Reagan elnök is. Diana egy Victor Edelstein-ruhát viselt, amelyet éppen idén adtak el 240 ezer fontért (vagyis mintegy 100 millió forintért).

Érdekes, hogy a színész némileg kívülállónak érezte magát az összejövetelen, úgy gondolta, nem való ebbe a neves társaságba. Idegesen fogadta el a meghívást, tudta, hogy szorongani fog a rengeteg híresség és előkelőség között.

„Este 10 óra körül Nancy Reagan megfogta a vállamat, és ezt mondta: az a hercegné álma, hogy önnel táncoljon. Szeretne vele táncolni ma éjszaka?”

Travolta persze örömmel mondott igent, az elnök felesége pedig ekkor beavatta a részletekbe. Az volt a terve, hogy éjfélkor mutatja be a színészt Dianának, és ez lesz a jel arra, hogy elkezdhetik a táncot a parketten.

„A szívem hevesen vert, ahogy hozzá közelítettem. Amikor megérintettem a vállát, felém fordult, rám nézett, én pedig azt mondtam: volna kedve táncolni velem?”

– idézte fel a történteket Travolta. A tánctér rögtön üres lett, ők pedig negyedórán keresztül lejtettek a parketten.  A színész utólag úgy emlékezett vissza, mintha egy tündérmesébe csöppent volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás