promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő videó került elő Diana hercegnőről, ha megnézed, teljesen máshogy fogsz rá emlékezni
Borítókép:  PA Court Photographer Ron Bell/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezeket a videókat nem indennap láthatjátok, Diana hercegnő minden kötöttség alól felszabadulva vesz részt fia, Harry herceg sportnapján.

A királyi család dolgairól egyre több nosztalgikus felvétel kerül elő az utóbbi években, szerencsére a legtöbb nem a család botrányairól, nem II. Erzsébet, Harry és Meghan Markle eltitkolt vitáiról szól. Sok videó jelenik meg a család ritkán látott, boldog időtöltéseiről is.

Mint a most újra publikált anyag is.

Ez egy ikonikus pillanat Diana hercegnő életében, amely egészen jól lett dokumentálva, mégis kevesen látták ezidáig a felvételeket. Egy kevésbé ismert királyi megjelenésről van szó, amely 1991-ben történt a Wetherby School sportnapján.

Diana részt vett a szülők versenyein, még zsákban is futott velük.

Diana hercegnő a rajtvonalon felejtett mindent, ami a királyi család tagjainak viselkedését gúzsba köti, és önfeledten szaladt az Anyafutamon, hogy begyűjtse az első helyet. Az eseményt később az újságírók is felhozták Dianának egy interjú során, aki azt válaszolta nekik, hogy az életét nem szabálykönyvek szerint éli minden percben, ehelyett inkább szívből szeretné megélni a legjobb pillanatokat.

Ez az egyetlen ilyen alkalom, ahol kazettára is rögzítették Diana vidám pillanatait az úgynevezett Anyafutamról, de nem ez volt az egyetlen ilyen eset, hogy Diana részt vett hasonló "polgári" szórakozásokon, állítólag 1987-től rendszeresen elindult ezeken a megmérettetéseken.

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás