promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly herceg durva üzenetet küldött Dianának az esküvőjük előtt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi olyan dolgot vallott be neki, amit egyetlen nő sem szeretne hallani.

Károly herceg és Lady Diana házasságát túlzás lenne boldognak nevezni. Kereken negyven éve, 1981. július 29-én keltek egybe, és – mint nemrég kiderült – a férfi az esküvő előtti napon meglehetősen sokkoló üzenetet küldött arájának.

Diana érthetően volt ideges akkoriban, hiszen 3500 vendég, valamint a tévé nyilvánossága előtt kellett igent mondania Károlynak a londoni Szent Pál-székesegyházban. A herceg a megelőző éjjel titokzatos üzenettel, valamint a walesi hercegi címert ábrázoló pecsétgyűrűvel lepte meg az akkor 20 éves lányt. A levélben ez állt:

„Nagyon büszke vagyok rád, holnap ott leszek melletted az oltárnál. Nézz a szemükbe, és üsd ki őket!”

Meghökkentő sorok, és ha Károly bátorításnak szánta, akkor kicsit eltévesztette a tónust. De emellett állítólag valamilyen feltételt is szabott Dianának az esküvővel kapcsolatban, mert nem akart hamis ígéretekkel házasságra lépni vele.

Penny Thornton, a lány asztrológusa szerint Károly azt mondta leendő hitvesének, hogy nem szereti őt. Ezzel azt akarta a tudomására hozni, hogy hibának tartja a frigyüket, ugyanakkor lovagias módon már nem fog kihátrálni belőle.

Dianának hatalmas lélekerőre volt szüksége, hogy ilyen előzményekkel büszkén és látszólag boldogan essen túl az esküvőn. A házasság nem is tartott sokáig, hiszen 1992-től a pár már külön élt, 1996-ban pedig a válásukat is véglegesítették.

A ceremóniával állt kapcsolatban az a rejtély is, hogy a hercegnének miért volt két esküvői csokra. Nos, mostanra ez a titok is feltárult: Diana az egyiket az ismeretlen katona sírjára kívánta tenni a westminsteri apátságban, így tisztelegve a háborús hősök előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás