promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegnő ritkán látható testvéreiről képek készültek a Diana-szobor avatóján - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén lenne 60 éves Diana hercegnő. A királyi család egy csodálatos művészeti alkotással is megemlékezik Dianáról.

A szobrot a Kensington-palota Sunken kertjében avatták fel, és úgy tűnik Diana emléke egy kis időre békét hoz a családba. Rank-Broadley alkotását Diana és Károly fiai, Harry és Vilmos leplezték le.

A szobor Dianát, a humanitárius célokkal feltöltődött hercegnőt ábrázolja, aki életcélját a segítésben és a jótékonykodásban találta meg. Az avatási ünnepségen pedig részt vettek Diana ritkán látható testvérei is.

Dianának amúgy három testvére van, Sarah, Jane és Charles. A testvérek amúgy próbálják magukat távol tartani a nyilvánosságtól, de a királyi család fontosabb eseményein rendre feltűnnek, így többek között ott voltak Harry és Megahn esküvőjén is.

Fotók: Profimedia

A családban akkor mérgesedett el a viszony, amiko Meghan Markle és Harry interjút adott Oprah-nak, és rengeteg sérelmüket is megosztották a nyilvánossággal. Harryék később lemondtak a hivatalos tisztségükhöz tartozó feladatok ellátásáról is, majd elköltöztek az Egyesült Államokba, azóta pedig szimbolikus cselekedetek sorával folyik tovább a belső háboró a családban.

Többek között II. Erzsébet is drasztikus lépésekre szánta el magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás