promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea bikinire, míg Horváth Éva meztelenre vetkőzött a követők kedvéért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar celebek közül Opitz Barbinak is újra előkerült a hatalmas dekoltázsa.

Elég erősen indult a hét a válogatás rovatunkban, mert két olyan magyar híresség volt a főszereplő, akikre mindig kíváncsi a közönség. Opitz Barbi ismét a gyönyörű dekoltázsát villantotta meg, de Vajna Timi ennél is továbbment, és megmutatta a tökéletes testét.

Utóbbi még akkor készítette a képet, amikor a vőlegényével nyaralt Mexikóban.

Dua Lipát hamarosan újra élőben láthatják majd a magyar rajongók, mivel idén visszatér a Sziget Nagyszínpadára. Az énekesnő elő szokta venni a dögösebb énjét Instagramon, és most tangában villantott egy nagyot.

A kedvenc modellünk, Demi Rose szintén a fenekével hódított, de ő stílusosan ledobta ehhez a bikinifelsőjét. Újra egy roppant tüzes fotót kaptunk tőle.

Az Exatlon Hungaryból ismert Gelencsér Tímea visszatért Dominikára, és ha már ott járt, muszáj volt megmutatnia, hogy még mindig csodálatos a teste bikiniben.

A felnőtt filmes Maitland Ward miatt is érdemes kattintani, aki újabb tüzes képeket tett ki a közösségi oldalára.

Horváth Éva ma már influenszerkedéssel foglalkozik, de anno a legfelkapottabb magyar modell volt. Nem kell félteni, mert anyukaként sem mond nemet egy kis villantásra.

Király Viktor és a felesége nem rég Dominikán volt nyaralni. Király-Virág Anita szintén úgy dönt, hogy meglepi pár izgalmas fotóval a követőket, természetesen lenge öltözetben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás