promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Motivációs üzenetekből épített márkát egy Instagram-oldal
Borítókép:  éniseztérzem // Webshop
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Talán senkinek sem mondunk újdonságot azzal, hogy vannak influenszerek, akik miközben profi tartalmakkal örvendeztetik meg a rajongókat, saját webshopot üzemeltetnek, méghozzá egyedi termékekkel. 

Hasonló elképzelés alapján épül fel a már közel 50 ezer követővel rendelkező, éniseztérzem Instagram-oldal is. De ne fussunk ennyire előre.

A 2020-as (első) karantén időszak eredménye, hogy bizonyos social media fogyasztói szokások teljesen felborultak. Az emberek elkezdtek többre vágyni a blogoknál és vlogoknál, valamint a véleményvezérek tipikus posztjainál. Ezt a kvázi piaci rést ismerte fel az éniseztérzem is, akik a médiából folyamatosan ránk zúduló negatív kontentek helyett, motiváló és inspiráló vagy éppen vicces szövegeket pakoltak fel az oldalukra. 

Meg is jött viszonylag hamar a siker, tavaly áprilistól kezdve a platform csak úgy szárnyal, úgyhogy elérkezett az idő, hogy mindezt új szintre emeljék. 

Na, és itt jön képbe a fent említett saját márka építése. Az oldal szerkesztői ruhagyártásba fogtak, méghozzá prémium alapanyagokkal, ahol a képlet egyszerű:

a legnépszerűbb szövegeket különböző ruhadarabokra nyomják, vagy hímezik. 

Az Instagram-oldalukról már át is kattinthatunk a webshopra, ahol a fast-fashion termékekkel ellentétben, gondos odafigyeléssel készített pólókat, sapkákat, vagy akár vászontáskákat lehet kapni. 

A jól bevált szövegek mellett megmaradt a kézzel írott stílus is, így egy teljesen letisztult, minimal dizájnt képviselő márkáról van szó. 

Ha szeretnétek körbenézni ti is, ne habozzatok, tényleg vagány termékek közül lehet válogatni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás