promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így kereshetsz milliókat, pénz nélkül
Borítókép:  PX
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus okozta helyzet rengeteg vállalkozást tett padlóra, ami pedig még szomorúbb, hogy sokaknak az állásába került a világjárvány. Felmerül a kérdés ilyenkor, hogy a félretett kevés, vagy éppen semennyi pénzből, mit tudunk kezdeni. Mutatjuk!

Van néhány üzleti modell, aminek kifejezetten nagy fellendülést hozott a vírus. Ezek közül a legismertebb talán nem más, mint az e-kereskedelem. A „miért"-re valószínűleg te is tudod a választ. A boltok bezárása, vagy éppen a személyes kontaktok visszaszorítása miatt rengetegen kezdtek el interneten vásárolni, sokkal de sokkal többen, mint korábban. Már nem csak bútort, televíziót, hanem sokkal hétköznapibb termékeket, mint ruhát vagy élelmiszert is sokan online vesznek meg. 

Hogy lehetsz ennek a részese?

Nagyon egyszerű, webshopot kell nyitni. Keress egy olyan terméket, ami hétköznapi problémát old meg, ami különleges vagy amit te is ismersz és szívvel lélekkel tudnál ajánlani másoknak. 

Egy webshop nem drága?

Egyáltalán nem, sőt ma már akár hazai cégek is biztosítanak webshop-bérlés szolgáltatást, ahol különböző sablonok segítségével, akár te magad is „összekattintgathatsz" egy online boltot. Ilyen például a Shoprenter is, akik a havidíj beszedésén túl (pár ezer forint), rengeteg kiegészítő anyaggal, segítséggel járulnak hozzá ahhoz, hogy egyre jobb e-kereskedő válljon belőled. 

Szívesen árulnék, de nem tudom mit!

Nos, ez talán a leggyakrabban előforduló probléma az indulásnál. Jó hír, könnyen megoldható, és tulajdonképpen ez a cikk is ezt a fejezetet akarta bemutatni.

Ismerős az a kifejezés, hogy Dropshipping? Nem? Akkor lássuk!

A Dropshipping annyit jelent, hogy egy nagy gyűjtőraktár összegyűjt rengeteg terméket, különböző nagykerektől vagy disztribútoroktól, amiket a weboldalán felsorakoztat. Nekünk nincs más dolgunk, mint válogatni közülük, hogy mit érzünk kellendőnek, mit árulnánk szívesen. Nagy segítség, hogy több ilyen raktár megoldotta, hogy a webshopod összeköthető legyen az ő árukészletével így még azzal sem kell törődnöd, hogy egyesével feltölsd az árucikkeket a saját weboldaladra. 

Szerencsére már hazánk is büszkélkedhet ilyen, az Alibaba-hoz hasonló oldallal. A Dropshippy több éves tapasztalattal segíti az e-kereskedőket, remek termékek találhatók az oldalukon, mitöbb ők is különböző oktatóanyagok segítségével tanítanak meg ennek az üzleti modellnek a fortélyaira. 

Ezen felül, nem kell foglalkoznod a termékek csomagolásával, kiszállításával, vagy éppen raktározásával, és kiszámlázásával, ezt ők mind megteszik helyetted, szóval napi több órányi időd szabadulhat fel az ő segítségükkel. 

Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a termék kiszállításáig neked egy fillért sem kell beletenni a termék megvételébe, elég akkor, ha a vevőd már átvette és kifizette a rendelést. Ezért is írtuk, hogy nem kell pénzt fektetned abba, hogy pénzt keress.

Tippek

  • A falszabadult időt, ne tévénézéssel töltsd, fordítsd inkább a marketingre. Indítsd Facebook és Instagram-oldalt, promózd a webshopodat! 
  • Indítsd blogot a webáruházad mellé, és érdekes tartalmakat tölts fel oda, amik vásárlókat vonzhatnak a későbbiekben!
  • Ügyelj a különböző jogi szabályokra, mit kell betartani ahhoz, hogy mind a vásárlónak mind neked minden tiszta legyen!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás