promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka teljesen kikészülhetett a végére – még jó, hogy nem kapott szívrohamot a Sztárban sztár leszek előtt
Borítókép:  TV2 Play
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fiai vele együtt szurkoltak, szóval Majka idegei remélhetőleg végig kibírták.

Szombaton tartották a Premier League mostani fordulójának az igazi rangadóját, mivel farkasszemet nézett egymással a Chelsea, valamint a Manchester United. Mind a két csapatnak fontos volt, hogy pontot, illetve pontokat szerezzenek, mivel kötelező tartani a lépést a top hárommal, ami jelenleg az Arsenal, a Manchester City, valamint a Tottenham.

Érdekesség, hogy a Manchester United ezzel a mérkőzéssel letudta összes első körös rangadóját a top hatos csapatok ellen.

Már biztosan sokan tudják, hogy ha külföldi foci, akkor Majka a Manchester United csapatának szurkol, ha pedig magyar, akkor az Újpestnek. Az apuka igazán büszke lehet, mivel az egyik fia, Marci szeptember végén lett az Újpest labdarúgója. Magyarország egyik legnépszerűbb előadója arra is szán időt, hogy kimenjen megnézni a meccseit.

Majka valószínűleg teljesen kikészülhetett a Chelsea – Manchester United mérkőzés végére – csoda, hogy jelképesen nem kapott szívrohamot. A Chelsea büntetőt kapott, amit Jorginho értékesített is a 87. percben. Innen a kéknek illett volna behúzni az összecsapást, de a Manchester United a 94. percben egyenlíteni tudott Casemiro találatával.

Majka és a két fia, a 10 éves Marian és a 6 éves Olivér is vele szurkolt. Valószínűleg a Manchester United találatánál felrobbant a nappali. Persze a híresség még izgulhatott egy kicsit, hogy teljes terjedelmével bent volt-e labda a kapuban, de mint kiderült, igen, így lett az állás döntetlen, vagyis 1-1.

A Manchester Unitednek így 20 pontja van, míg a Chelseanek 21. Majka kedvenc csapat a Premier Leagueben legközelebb a West Ham ellen lép pályára, de előbb még vár rájuk egy Európa Liga mérkőzés a Sheriff ellen.

Majkával este a TV2-n találkozhatnak a nézők, mivel folytatódik a Sztárban sztár leszek. Érdemes tudni, hogy az élő műsor most már 19 órakor kezdetét veszi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás