promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pintér Attila üzent a károgóknak
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mezőkövesd legutóbbi mérkőzésén hazai pályán 1-0-ra verte a Puskás Akadémiát az OTP Bank Liga 2020/2021-es idényében. A találkozót követően Pintér Attila üzent a kritikusoknak.

Mezőkövesden november végén edzőváltás történt: Kuttor Attila ment, Pintér Attila jött. Jelenleg pedig úgy tűnik, a korábbi szövetségi-kapitánynak sikerült kirángatnia a gödörből az előző szezon bronzérmes csapatát.

Amióta Pintér Attila átvette a Mezőkövesdet a csapat hat mérkőzésen tizenkét pontot szerzett, s hat pontra elkerült a kiesést jelentő 11. helyről. Az együttes a nyolcadik helyen áll.

A Mezőkövesd legutóbb a Puskás Akadémia ellen aratott hazai pályán 1-0-s sikert, úgy, hogy a 15. perctől emberhátrányban futballozott. A mérkőzést követően Pintér Attila érthető módon büszke volt a csapatára. 

„Én nagyon büszke vagyok ezekre a játékosokra, hiszen nagyon-nagyon mélyről jöttek és az, amit tesznek, az kész csoda" – mondta.

Kapott kérdést arra vonatkozóan is, hogy foglalkozik-e a tabellával. De, mint mondta, a tervük egyszerűen annyi, hogy minden mérkőzés után emelt fővel jöjjön le az együttes a pályáról. Pintér egyúttal odaszúrt a csapatot kritizálóknak.

„Voltak olyan hangok, hogy ennek a csapatnak nincs alapjátéka. Üzenem neki, jöjjenek és magyarázzák meg, mi az az alapjáték. Kritizálni a magyar emberek nagyon tudnak edzőt és játékost, de megmutatni sajnos nem" – fogalmazott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás