promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már senkinek se kell a maradék krumplipüré? Fördős Zé megmutatja mit kezdj vele!
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök zsűrije az elején még azon pánikol, hogy túl hosszú a haja, de megnyugtatták kommentekben, hogy így is jó.

A vasárnapi menüben legtöbbször a rántott hús, valamint az ellenállhatatlan krumplipüré szokott előkerülni. Persze megeszi az ember később is, mert hát megunhatatlan, azonban ezeket tényleg úgy jó elfogyasztani, amikor még friss.

Na de hogy Zé receptjéhez legyen maradék krumplipürénk, ahhoz nem árt megtudni, hogyan is kell tökéletesen elkészíteni ezt a köretet, ebben pedig Széll Tamás lesz a segítségünkre.

Ez tényleg a sima alaprecept, amit mindenki úgy bolondít meg utána petrezselyemmel, borssal, vagy akár szerecsendióval, ahogy akar.

Ezután jöhet A Konyhafőnök zsűrijének új kreációja, ami egy Zé-féle bubble and squeak. Ennek a brit ételnek a története messzire nyúlik vissza, és anno az egész csak burgonyából és káposztából készült, de hát modernizálva lett, és ez verzió valószínűleg csábítóbb is lesz mindenkinek. Aki persze el akar mélyülni a sztoriban, az ide kattintva megteheti.  

Egy olyan kajáról van szó, amit lehet fogyasztani ebédre, vacsorára, de akár villásreggeliként is bevethető. Most azonban lássuk végre, hogy hogyan készül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás