promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen változás? Így néz ki most 45 évesen a Hannah Montana-sorozat szépfiúja, akiért magyarok tízezrei rajongtak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, de már 45 éves Jason Earls.

A Miley Cyrus főszereplésével készült Hannah Montana-sorozat a világ egyik legnézettebb szériája volt a 2000-es évek elején, akkoriban még Magyarországon is szinte mindenhol lehetett kapni hannahmontánás dolgokat, mint pélául iskolai füzeteket vagy éppen tolltartókat. Egy pár évig minden a Disney sikersorozatának és annak főszereplőivel volt tele. 

A széria amúgy a Disney Channelen futott, csupán 4 évig ment, de örökre beleivódott a kultúránkba, a popkultúra elengedhetetlen része lett. Összesen 98 epizód készült el a szériából, Jason Earles pedig mind a négy évadban szerepelt, ő játszota Miley Cyrus, azaz Hannah Montana testvérét. Szinte hihetetlen, de a sorozatban tizenéves tinit alakít, pedig már akkor is 30 éves volt. Most pedig már a negyvenhatodikban jár. 

Talán fel sem ismernéd annyira megváltozott az évek alatt.

Az első komoylabb szerepét még 2005-ben kapta, méghozzá az Amerikai pite kánonon kívüli folytatásainak első részében, ő segített Stifler öccének a filmben a csajozásban. A színész ma is feltűnik kisebb sorozatokban, de ezeket Magyarországon nem láthatjuk a tévében.

Így emlékezhettek rá:

[[cikk2]]

És így néz ki most:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás