promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Trója című film csúcsbombázója, aki az ágyába csábította Brad Pittet is
Borítókép:  Profimedia/©Warner Bros film : Troy (2004)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akhilleusz és Briszéisz kapcsolata igazán romantikus volt.

A Trója című film 2004-ben az egyik legnagyobb dobás volt a mozikban Magyarországon is, a mű részben az ókori klasszikus, az Iliász nyomán készült, és megismerteti velünk az ókori mondavilág és legendárium egy igazán impozáns szeletét, a trójai háborút. Amely a legendák szerint úgy kezdődött, hogy elrabolták a gyönyörű Helenét.

Majd egész "Görögország" megindult kelet felé, porba dönteni Tróját.

A film igazi sztárparádét hozott, a főszerepben Brad Pitt, aki Akhilleuszt játszotta, a folyton önfejű és harcra éhes hőst, aki mindig is a nagy háborúra várt, élete eseményére, amelynek segítségével neve a hallhatatlanságba költözik.

De fontos szerepet kap a filmben többek között Eric Bana, Orlando Bloom is. Helenét Diane Kruger játssza, míg Briszéiszt, a trójai király leányát a gyönyörű Rose Byrne, aki az utóbbi két évtizedben elképesztő karriert futott be az álomgyárban. Előtte pedig többek között a Max Factor reklámarca is volt.

A filmben végül összejön a tragikus sorsú Akhilleusszal.

A laza komédiáktól egészen a fontosabb témákat boncolgató filmekben láthattuk őt. A repertorár A rossz szomszédságtól az X-Men-en át egészen az óriási sikert bezsebelő Instant családig tart. És míg a Rossz szomszédságban Seth Rogen-nel játszik együtt, addig az Instant családban már Mark Wahlberg-gel alakítanak emlékezeteset.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás