promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Rock édesanyja keményen nekiment Will Smithnek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akarta magában tartani a véleményét Chris Rock édesanyja, aki szerint Will Smith nem csak a fiát, hanem ezzel őt is bántotta.

Történelmi eseménynek lehettek szemtanúi, akik nézték az idei Oscar-díjátadót, de persze még azok is tudnak Will Smith kirohanásáról, akik a közelébe se mennének egy ilyen gálának.

Igazából már azok az emberek is kezdik elhinni, hogy a már Oscar-díjas Will Smith reakciója teljesen őszinte volt, akik eddig megrendezett jelenetre gyanakodtak. Persze sokan vallják azt is, hogy ez egy remekül összehozott médiahack, és az Oscar ezzel a nézettségét akarta növelni.

Az, hogy Will Smith a semmiből felment a színpadra, és pofonvágta Chris Rockot, igazából nem tett jót az Oscarnak, sem a kultúrának. A gála után, ha szerényen is, de a nyertes alkotásokról, a nyertes színészekről szoktak beszélni, de így minden a háttérbe szorult, és átvette az uralmat egy bulvárhisztéria.

Az már csak hab volt a tortán, hogy Will Smith ezután átvette a legjobb színésznek járó Oscar-díjat. A szervezők igazából ki akarták tenni a díjátadóról, de Chris Rock jelezte feléjük, hogy ezzel csak még nagyobb botrányt csinálnának. Hihetetlen, hogy ebben a helyzetben a humorista tudott higgadtabb maradni.

A botrány még a közönséget is megosztotta. Akadt olyan, aki szerint Will Smith jól tette, hogy kiállt a felesége mellett, míg a többség egyetért abban, hogy erre semmiképpen sem szabadott volna erőszakkal reagálni.

Az ottani nézőket sokkolta és megdöbbentette a színész cselekedete. Chris Rock édesanyja, Rose most egy rádióinterjúban osztotta meg a véleményét az incidensről Billie Jean Shaw műsorában.

A humorista felhozta azt, amiről sokan beszéltek, hogy Will Smith az elején még nevetett a vicces, és csak akkor borult el az agya, amikor meglátta a felesége arcát.

„Amikor megpofozta Christ, mindannyiunkat megpofozott. Engem is megütött. Mert amikor bántod a gyerekemet, azzal engem is bántasz”

- nyilatkozta az anyuka, aki szerint Will Smith bocsánatkérése, és hogy a színészt 10 évre kitiltották az Oscar-gáláról nem elég.

„Mégis mit jelentsen ez? Még csak nem is mész el minden évben”

- reagált Rose az enyhe büntetésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás