promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Gergő teljesen kiakadt - „Reni, te voltál a legjobb”
Borítókép:  YouTube.com/GergoRacz (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rácz Gergő nem hiszi el, hogy Orsovai Reni így végezte a versenyben.

Rácz Gergő több alkalommal is együtt dolgozott már Osovai Renivel. Egyik nagy közös sikerük a Dal 2020-nak hála született, hiszen a Mostantól című alkotásukkal nyertesként kerültek ki a versenyből. Az egykori munkatársa és barátja most a Sztárban sztár adásában indult versenyzőként, azonban nem jutott sokáig.

Az énekesnő vasárnap búcsúzott a műsortól, amitől Rácz Gergő szava is elakadt. Nem értette, hogy egy olyan tehetséges előadó, mint Reni hogyan távozhatott ilyen hamar.

„Tegnap a Sztárban Sztár adásában ülve egy másik univerzumban éreztem magam, ahol minden fordítva történik, mint ahogy lennie kellene. Renié volt az egyik, ha nem a legjobb produkció. Felkészült volt, mint a többi adásban, sorban oldotta meg lehengerlően jól a legnehezebb feladatokat. Erre váratlanul kiesett. Az egész stábbal együtt meg voltunk döbbenve. Jó lenne egy olyan világban élni (és ezt tényleg nem bántásból mondom), ahol pl. egy haloványra sikeredett Kozso-paródiával nem lehetne kiejteni egy ilyen tehetséges énekesnőt. Reni, Te voltál a legjobb”

- osztotta meg közösségi média felületén az énekes.

Láthatólag ő teljesen máshogyan vélekedik a nézőktől és a zsűritagoktól, hiszen a pontozás és a szavazatok alapján Orsovai Reni végzett az utolsó helyen, ezért kellett távoznia. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás