promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber hasonmását keresik a magyarok közt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Justin Bieber hamarosan Magyarországra érkezik, a koncert szervezői pedig alteregóját keresik.

Justin Bieber már régóta beharangozta a rajongók által olyannyira várt Justice World Tour időpontjait, amelynek során Magyarországra is ellátogat. A pontos kitűzött dátum 2023. március 11., amikor a világsztár a Papp László Budapest Sportarénában ad majd koncertet. A világturnéja hatalmas távokat ölel fel, ugyanis öt különböző kontinensen is megfordul majd az énekes - mindezt kevesebb, mint egy év alatt.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk"

- osztotta meg Bieber.

A turnéjának elnevezése, a Justice World Tour, új albumáról kapta a nevét, amely hatalmas sikert aratott. 2021 márciusban jelentette meg és száztizenhét különböző országban a legtöbbet hallgatottként szerepelt sokáig. Az egyébként is nagy hírnévnek örvendő amerikai sztár, most újabb szintre emelte az eredményeit.

Justin Bieber hazánkba való érkezése kapcsán a Green Stage Production iroda osztotta meg közösségi oldalán a felhívást, miszerint várják a sztár hasonmását. A kiválasztott a büszke szerep mellett még egy nyereményben is részesül: páros belépőt kap a koncertre és egy ráadás meglepetéssel is készülnek számára a szervezők.

A felhívás itt olvasható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás