promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone több mint 40 éve próbál megcsinálni egy filmet, de sehogy sem akar összejönni neki
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Senki sem engedi Hollywoodban, hogy Sylvester Stallone elkészítse élete filmjét.

Sylvester Stallone korunk egyik legnagyobb, legikonikusabb filmsztárja, aki Rockyként, illetve Rambóként is legendává vált. Nehéz elképzelni, hogy bárki is nemet mond neki Hollywoodban, de úgy tűnik, hogy mégis van egy szívének kedves alkotás, amit még akkor sem tudott elkészíteni, mikor ő volt a világ legsikeresebb színésze – pedig valóban igazi szerelemprojektről van szó.

Nem mindenki tudja, de Sylvester Stallone kőkemény külseje egy igazi művészt rejt, aki imádja a költészetet és a verseket – sőt, konkrétan Edgar Allan Poe írásai voltak rá akkora hatással, hogy már a '70-es években írt az életéről egy forgatókönyvet, ráadásul akkoriban ő akart lenni a film főszereplője is, ami elég meglepő.

Edgar Allan Poe 1849-ben, mindössze 40 évesen hunyt el, a halálának pontos oka még most is ismeretlen. Sötét hangulatú, különleges alkotásai a mai napig hatalmas hatással vannak az emberekre, ő maga pedig állítólag egy furcsa, kifejezetten egyedi figura volt – szóval nem éppen egy Stallone-hoz illő szerepről van szó.

A Poe volt Sly első komoly forgatókönyve, és nagyon el akarta készíteni belőle a filmet, de senki sem akarta finanszírozni, mivel ő volt akkoriban az ügyeletes akcióhős, a stúdiók pedig féltek, hogy a közönséget nem érdekelné Sylvester Stallone egy életrajzi drámában – így letett a főszerep lehetőségéről, de rendezőként, illetve íróként nem engedte el a projektet, és azóta is időnként előveszi az írását, frissítgeti, hátha egyszer összejön a dolog, amire már hosszú évtizedek óta vár.

Itt lehet megnézni egy több évtizeddel ezelőtt készült próbaképet Sylvester Stallone-ról Edgar Allan Poe-ként:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás