promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 72 éves Meryl Streep megmutatta a pucér fenekét, jó néhányan pedig elszörnyülködtek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szatirikus Ne nézz fel! máris kultuszfilmmé vált, és teljesen beleillett a meztelenkedés is.

Szabad-e egy háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas, korosodó színésznőt meztelen játékra kötelezni a filmvásznon? Lényegében erről folyik a vita Hollywoodban azóta, hogy Meryl Streep pucérra vetkőzött a Ne nézz fel! című szatirikus sci-fi egyik záró jelenetében.

Fotó: Ne nézz fel! (screenshot)

Az Egyesült Államok elnök asszonyának szerepébe bújó, 72 éves sztárnak premier plánban láthattuk a pőre fenekét, amiért egyáltalán nem kellett volna egyébként szégyenkeznie. A rajongók jó része viszont kiakadt a Netflix közelmúltban bemutatott szatíráján, de felesleges volt hangoskodniuk, Meryl Streepet ugyanis

testdublőr helyettesítette az ominózus részben.

A meghökkentő jelenet már a bemutató előtt nagy port kavart, hiszen az egyik főszerepet játszó Leonardo DiCaprio sem akarta, hogy a feneket a maga leplezetlen valóságában bámulja meg az egész világ.

A Trump-szerű, kissé butuska és faragatlan elnököt alakító színésznő derekán ráadásul olyan tetkó látható, amelyet az angolban tramp stamp néven illetnek. Ezt magyarul – diszkréten – angyalszárnyaknak szokták fordítani, de ha nyersebben fogalmazunk, akkor ribancrendszám a neve.

„Nem feltétlenül akartam Meryl Streep meztelen hátsóját látni, de a film azért vicces”

– állapította meg a Twitteren egy néző, egyáltalán nem felfújva a dolgot. Egy másik kommentelő hozzászólásából pedig képtelenség eldönteni, hogy örült-e vagy bosszankodott a film váratlan zárójelenetén:

„Meryl Streep teljesen pucér volt a film végén. Nem tudom, hogy valódi volt-e, de sohasem gondoltam, hogy látni fogom őt meztelenül az életben.”

Leonardo DiCaprio viszont nyilvánvalóan mérges volt a jelent miatt, és ezt Adam McKay rendező tudomására is hozta. Persze lehet, hogy csak műfelháborodással van dolgunk, egy kis hírveréssel a kétségkívül nagyot durranó film számára.

„Tényleg szükség volt arra, hogy ezt megmutasd?”

– pufogott a Titanic révén világhírnevet szerzett, 47 éves színész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás