promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio annyi pénzt kapott a legújabb filmjéért, hogy abból négy ötöslottó főnyeremény is kijönne
Borítókép:  Leonardo DiCaprio a Ne nézz fel! című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leonardo DiCaprio olyan elképesztő összeget kapott a Ne nézz fel! című Netflix-filmért, hogy még Jennifer Lawrence-t is lenyomta.

December 24-én érkezik Netflixre az Oscar-díjas Adam McKay (A nagy dobás, Alelnök) legújabb filmje, a Ne nézz fel!, amiben a világvégére próbálja figyelmeztetni az embereket Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio karaktere – akik mellett Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Ariana Grande és többek között Timothée Chalamit is feltűnik majd az alkotásban.

Most kiderült, hogy Leonardo DiCaprio 30 millió dolláros fizetést kapott a szerepéért, ami nagyjából 9,87 milliárd forintnak felel meg – ez pedig főleg annak tudatában hatalmas összeg, hogy az ötöslottó várható főnyereménye ezen a héten 2,272 milliárd forint, ami kevesebb, mint Leo gázsijának negyede.

Jennifer Lawrence sem panaszkodhat, ugyanis ő annak ellenére, hogy első helyen van a stáblistán, 25 millió dollárral gazdagodik a Ne nézz fel!-ben elvégzett munkájáért. Meg is kérdezték tőle, hogy zavarja-e, hogy kevesebbet kap a színésztársánál, de ő nemleges választ adott, hiszen szerinte Leonardo DiCaprio megéri a pénzét, mivel az ő neve több nézőt vonz a mozikba.

Itt lehet megnézni a december 24-én bemutatásra kerülő Ne nézz fel! magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás