promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha biztosan eljönne a világvége, te akarnál tudni róla? – Ne nézz fel!-előzetes
Borítókép:  Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio a Ne nézz fel! című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan megérkezik Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence világvégés Netflix-filmje, a Ne nézz fel!, ami az új előzetes alapján az év egyik legjobb alkotásának ígérkezik.

A nagy dobás és az Alelnök Oscar-díjas rendezője, Adam McKay egy újabb szatirikus mesterművel készül nekünk, ugyanis a Ne nézz fel! című alkotás az emberiség világvégéhez való hozzáállását boncolgatja, miközben foghatjuk a fejünket, hogy egyesek milyen végtelenül idióták – ebből is látszik, hogy nem akármilyen projektet vállalt el Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence.

A Ne nézz fel! arról szól, hogy két ember rájön, hogy egy pusztító üstökös tart a Föld felé, ami biztosan kiirtja az emberiséget – de senki sem akar foglalkozni ezzel, hiába próbálják kétségbeesetten az emberek tudtára adni, hogy hamarosan minden élet elpusztul a bolygón, és ez ellen semmit sem tehetünk.

Rengeteg katasztrófafilmet láthattunk már, amik a világvégével foglalkoznak, de ilyen megközelítésből talán még sosem találkozhattunk a témával, pedig tényleg egy kifejezetten érdekes kérdés, hogy az emberek hogy reagálnának egy ilyen letaglózó hírre – amit amúgy sokan biztos, hogy nem akarnának megtudni, hiszen egyesek jobban szeretnek a tudatlanság fátylába burkolódzni.

Már emiatt is mindenképp érdemes lesz megnézni a Ne nézz fel!-t, amiben Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio mellett olyan színészek szerepelnek, mint például Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Mark Rylance vagy Cate Blanchett.

Itt lehet megtekinteni a december 24-én a Netflixre érkező Ne nézz fel! magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás