promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill nagy segítséget kér a magyaroktól is - íme a részletek!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok egyik kedvenc pofonosztója a közösségéhez fordult.

Terence Hill folyamatosan kapcsolatban áll a közönségével, lehet, hogy még sokan nem tudnak róla, de van egy Instagram-oldala, amelyre hetente több poszt is felkerül. A színész pedig rendszeresen oszt meg üzeneteket követőivel, akik között több ezer magyar is lehet, hiszen a szenzációs duó főleg Németországban, Magyarországon és Olaszországban örvendett óriási népszerűségnek.

Terence Hill az oldalán elképesztően menő merhandise-cuccokat is árul, amelyeket meg lehet venni a boltjában. 

A színész amúgy nemrégiben jelentette be, hogy befejeződött az ikonikus soroazata, a Don Matteo forgatása, így sajnos nem készül majd több rész a nyomozó plébános sztorijához.

Terence Hill legújabb posztjában egy nagy projekt támogatásához kéri követői segítségét, pontosan egy játékhoz, amely Bud Spencer és Terence Hill figurájának bőrébe bújva hajthatjuk fel a rosszfiúkat. A játék elkészítésére a Kickstarter-oldalon gyűjtenek támogatást a készítők.

A játék amúgy a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans címre hallgat, és a fejlesztők már a második rész szeretnék elkészíteni belőle. Az első részről itt láthattok egy magyarnyelvű videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás