promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise megjelent a Wembley stadion előtt és a rajongókkal smúzolt
Borítókép:  Tom Cruise/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise a hétvégén Londonban tett látogatást, de a COVID-19 protokollt még mindig szem előtt tartotta, legalábbis a rajongókkal való elvegyülés közben.

Egy nappal azután, hogy a világsztár beugrott a wimbledoni női tenisztorna egyes döntőjére, rögtön a labdarugó Európa-bajnoki fináléra sietett a Wembley-be, hogy megnézze az Olaszország - Anglia összecsapást. -  írja a TMZ.

A Mission Impossibe sztárja azonban úgy tűnik még sem olyan bevállalós, mint ahogyan azt korábban a filmvásznon láthattuk tőle.

Tom Cruise a mérkőzés előtt eleget tett néhány rajongói kérésnek, pár gyors fénykép erejéig, ám a maszkját egészen a fotó pillanatáig nem vette le, és még akkor is többnyire távolságot tartott. 

Érthető az 59 éves színész félelme, Angliában az elmúlt hónapokban a fertőzések 95 százalékát az először Indiában azonosított, fokozattan fertőzőképes delta vírusváltozat okozza, amely az eddigieknél sokkal veszélyesebb. 

Tom viszont ahogy bejutott az Eb-döntőre, rögtön lekapta a maszkot, és megmutatta arcát a kameráknak. A színész egyébként díszes társaságban ült a Wembley egyik páholyában, David Beckham és Kate Moss szórakoztatta a mérkőzés idején. Igaz, a végeredmény láttán egyik brit sztár sem volt jókedvű. 

Az akciósztár jelenleg a Mission Impossible 7. részét forgatja.

(TMZ)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás