promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Autóval haladtak az úton, majd Tom Cruise egy vonat tetejéről integetett nekik – videó
Borítókép:  Unilad
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb amatőr lesifelvétel érkezett a Mission: Impossible 7. részének forgatásáról, amin Tom Cruise és a stáb éppen egy robogó vonat tetején filmez.

Bizonyára nagyon sokan vágynak arra, hogy egyszer találkozhassanak Tom Cruise-zal, vagy arra, hogy egyszer közelebbről is megnézhessék, ahogy Tom Cruise egy extrém és életveszélyes jelenetet forgat éppen egy repülőgép oldalán vagy egy vonat tetején.

Utóbbinak lehetett szemtanúja néhány szerencsés norvég ember, akik az autóúton haladva lettek figyelmesek egy mellettük robogó vonatra, aminek a tetején egy stáb forgatott. Aztán, ahogy észrevették Tom Cruise-t is, rájöttek, hogy éppen a Mission: Impossible 7. részének forgatását csípték el, amit azonnal videóra is vettek. Az örömködő rajongók hangosan üdvözölték, szólongatták a színészt, aki széles mosollyal az arcán integetett vissza nekik.

Várható volt, hogy Tom Cruise-t egyszer lencsevégre fogják kapni valahol Norvégiában, hiszen korábban a színész maga beszélt arról, hogy a Mission: Impossible – Utóhatás forgatása után eldöntötte, hogy itt szeretné forgatni a franchise 7. etapjának jelentős részét.

A Mission: Impossible új részeit Christopher McQuarrie rendezi, aki korábban a Titkos nemzetet és az Utóhatást is dirigálta. A franchise mögött álló Paramount Pictures jelenlegi tevei szerint a 7. rész 2021. november 19-én, míg a 8. rész 2022. november 4-én kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás