promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett az RTL Klub
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Május 1-től a Konyhafőnök bemutatja a legutóbbi civil széria győztesének, Armando Mundaraínnak és versenytársának, Ötves Jánosnak legújabb közös kalandjait. Egzotikus főzések, egzotikus utazás kizárólag az RTL Most+-on.

A Konyhafőnök legújabb spin-offja, a Dzsungeltúra Armandoval, 16 részes reality és főzőshow, amelynek első 6 epizódja - Receptek a dzsungelből - a két cimbora gasztronómia-, míg további epizódjai - Armando a dzsungelben - a vadonban átélt kalandjaikat tárja a nézők elé.

A venezulai származású Armando első kézből mutatja be magyar barátjának a karibi-latino életérzést, egyenesen Costa Ricából. A fiúk mindent maguk szereznek be főzéseikhez: bálnák között horgásznak az óceánban, kakaóbabot szednek, helyi farmokat látogatnak meg egzotikus alapanyagokért és a dzsungel közepén alszanak, ahol a természet megmutatja igazi arcát.

A Konyhafőnök veteránok főznek óceánparton, a dzsungel közepén és megannyi gyönyörű, természeti kincs közelében. Hogyan viseli egy erdélyi srác a Costa Rica-i dzsungelt, mit szól a Csendes-óceán látványához, eszik-e termeszhangyákat és látott-e már az élelmiszerboltokon kívül is ananászt?

Mindez kiderül az egzotikus környezetben felhőtlen szórakozást ígérő és ínycsiklandó karibi ételeket bemutató Dzsungeltúra Armandoval részeiből, május 1-től az RTL Most+-on, ahol az exkluzív tartalom első hat 6 részét Receptek a dzsungelből címmel tekinthetik meg, majd május 15-től érkeznek a streaming platformra az Armando a dzsungelben részei is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás