promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően gagyi A mi kis falunk eredeti szlovák verziója - mutatunk pár érdekes videót
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megesik, hogy nem az eredeti a menőbb. Elképesztő videókat találtunk.

Azon lehet vitatkozni nagyon sokat, hogy a saját önértékelésünkhöz, identitásunkhoz, magyarságunkhoz, a saját magunkról alkotott képhez mennyit tesz hozzá, vagy éppen mennyit vesz el A mi kis falunk sorozat, amelyben azért lássuk be nem feltétlenül olyan elemek vannak kidomborítva, amelyek azt sulykolnánk belénk, hogy az arany középút a jó, de vannak pozitívumok is, például az, hogy a végén úgyis mindig győz a szerelem és a szeretet. De a zseniális színészi alakításokról is szólhatunk.

Ez pedig talán jó. Pajkaszeg immár a magyar popkulturális emlékezet egyik sarokköve, megkerülhetetlen bármilyen diskurzusban, és nagyon úgy tűnik, hogy megkerülhetetlen program a település felkeresése is, évente legalább egyszer.

Sokan nem tudják, de az RTL Klubon 2017-ben debütáló sorozat, amelyet egy piciny pilisi faluban, jobban mondva Esztergom egyik városrészében, Pilisszentléleken, egy szlovák sorozat, a Horná Dolná magyarított változata. Az alábbi videóbkban láthatjátok, milyen az élet Szlovákiában, a mi kis falunkban.

A magyarhoz képest szinte amatőr színjátszásnak tűnik a szlovák verzió:

A szlovák Gyuri cigarettázik is:

Itt a szlovák Szabó Győző is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás