promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ér az erotikus történet: nyáron dobják piacra az utolsó A szürke ötven árnyalata könyvet
Borítókép:  Jamie Dornan és Dakota Johnson / Universal pictures / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mr.Grey, nemsokára találkozunk – és talán utoljára. Hamarosan bepillantást nyerhetünk Christian titokzatos és szexualitással túlfűtött elméjébe A szürke ötven árnyalata spinoff-trilógiájának lezárásában.

A szürke ötven árnyalata-könyvsorozat második trilógiájának harmadik, lezáró kötetét június elsején vehetik a rajongók először a kezükbe. A Christian Grey szemszögéből megközelített Freed (Szabadság) című történet az írónő népszerű könyveinek spinoffja, ami Christian és Anastasia Steele intenzív, vágyakkal és érzelmekkel túlfűtött kapcsolatát mutatja be.

„Számomra, csakúgy, mint Anastasia Steele számára, Christian is kihívást jelentő, dühítő és végtelenül lenyűgöző karakter” 

– írja a Peoplemagazin E. L. Jamest, az írónőt idézve.

Az eredeti trilógiát Anastasia szemszögéből mutatják be szeretőjével, Christiannel. Ezek a cseppet sem hétköznapi könyvek egy filmtrilógiát indítottak el Dakota Johnson és Jamie Dornan főszereplésével. A második trilógia spinoff-regényei ugyanazokat a cselekménysorokat tartalmazzák, de Christian szemszögéből. A készülő, harmadik regény Christian és Ana házasságára összpontosít.


Kép: Dakota Johnson és Jamie Dornan / AFP

"Remélem, hogy az olvasók mélyebb betekintést nyernek a megtört, mély sérüléseket hordozó férfi lelkébe, aki volt; Christiannak mindig is volt lehetősége meggyógyítani önmagát, de egy rendkívüli nő fénye és szeretete is szükséges volt hozzá, aki utat mutatott számára”

– árulta el az írónő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás