promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégis moziba kerül a Scooby, megvan a premierdátum
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az InterCom forgalmazásában kerül a hazai mozikba a Scooby című animációs film, ráadásul már júliusban láthatja mindenki, aki nem nézte eddig meg online.

A koronavírus-járvány alatt kialakult helyzet alaposan betett a nemzetközi moziknak, nem elég, hogy több hónapra be kellett zárniuk, de a nyitás után nem igazán tudtak újdonságokkal előrukkolni, hiszen a filmstúdiók a legtöbb premiert elhalasztották; némelyiket pár héttel, valamelyiket pár hónappal, de akadt olyan is, amit kerek egy évvel csúsztattak el (Halálos iramban 9).

Egyes alkotásokat viszont inkább online platformokon, streamingszolgáltatókon mutattak be, mint például a Blumhouse vadonatúj horrorfilmjét, a You Should Have Left-et, Tom Hanks II. világháborús filmjét, A Greyhound-csatahajót, vagy éppen a Scooby című animációs filmet.

Utóbbi esetében azonban egy jó hírrel tudunk szolgálni: mégiscsak moziba kerül a Rejtély RT. újabb kalandja, Magyarországon az InterCom forgalmazásában.

Egy friss előzetes látott napvilágot a YouTube-on, amiben a forgalmazó felfedte a premierdátumot. A Scooby még ebben a hónapban, július 23-án debütál a hazai filmszínházakban.

Ez mindenképpen jó hír azoknak, akik gyerekekkel együtt néznék meg, vagy azoknak, akik eddig nem töltötték le, mert annyira megszokták már a karakterek magyar hangjait, hogy nem szívesen nézték volna meg eredeti nyelven, magyar felirattal. Kollégánk viszont már látta, és írt is róla egy kritikát, amit fentebb olvashattok el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás