promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca Daeneryse csatlakozna a Bosszúállókhoz
Borítókép:  Tolga AKMEN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban nem a kimagasló fizetés miatt.

Emilia Clarke a Trónok harca miatt lett iszonyatosan felkapott színésznő, ezen kár is vitatkozni. Bár a sorozat zárása után jópáran megbánták Amerikában, hogy a Daenerys nevet adták a gyereküknek. Nagyon megosztó lett David Benioff és D.B. Weiss feldolgozása, amibe még George R.R. Martin is belekötött, de ettől függetlenül nem fogja megváltoztatni a könyv végét, már ha kész lesz egyszer valahára.

A színészek sorra mondták el a véleményüket a szériáról, valamint a zárásról, és pont az egyik főhős, a nagy dráma okozója, Emilia Clarke maradt a végére, aki azért elég diplomatikusan nyilatkozott.

A pihenés és a koronavírus pánik után gondolkozhat, hogy merre tovább, és a színésznő egy megszólalásában be is jelentkezett a Bosszúállók csapatába, szóval szívesen belebújna valamilyen Marvel karakter bőrébe. Nem a pénz motiválja, hanem a feszült Trónok harca forgatások után vágyna valami felszabadultabb mókára.

„Ha csatlakoznék az Marvel csapatához, az inkább azért lenne, hogy sokat nevethessek. Szívesen bevállalnék valami hülyeséget, mint mondjuk a Bosszúállók, vagy bármi. Olyat, ahol nevethetek az ismerőseimmel”

nyilatkozta a színésznő.

Igen, a megszólalásába elég sokan beleköthetnek, de nem Martin Scorsesésen hülyézte le a Bosszúállókat, csak kicsit rosszul fogalmazott. Természetesen itt is arra utal, hogy egy Marvel forgatás jóval kötetlenebb, mint a Trónok harcáé, és többet lehet szórakozni rajta.

Szerintem a Marvel-Disney is örömmel látná a fedélzetén a színésznőt, már csak azt kellene kitalálni, hogy milyen karaktert szánnának neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás