promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért hozza vissza Hant a Halálos iramban 9 rendezője
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csak Justin Lin tér vissza a Halálos iramban franchisehoz, hanem a régi jó karaktere, Han is.

Egyértelműen a Halálos iramban 9 volt az az előzetes, ami a leginkább lázban tartotta a blockbuster közönséget mostanság. A fanoknak ráadásul az állukat kellett felkaparniuk a földről, amikor meglátták, hogy Han él is virul az előzetesben. A meglepetés ereje miatt neki a plakátját is később leplezték le.

A Sung Kang által életre keltett karakter a Tokiói hajszában jelenik meg először a Halálos iramban szérián belül. Justin Lin rendező azonban már 2002-ben bemutatta a nézőknek Hant, mivel szerepelt a Better Luck Tomorrow című filmjében.

Ugyebár a sorozatban Deckard Shaw (Jason Statham) végez Hannal a Tokiói hajsza végén. A figurát imádta a közönség, ezért a visszahozását követelték valahogy, amit Justin Lin most véghez is fog vinni. A rendező kiakadt, hogy Shaw a nyolcadik rész végén vidáman sütöget a többiekkel, így igazságot szolgáltat Hannak azzal, hogy visszahozza őt.

„Han fontos figura számomra, mivel a Halálos iramban előtt is már velünk volt. Igazából kiakasztott, hogy Shaw is ott falatozgat a többiekkel a nyolcadik rész végén. Engem ez összezavart. Úgy döntöttem, hogy Han térjen vissza, és hozzuk helyre ezt a hibát.”

- nyilatkozta Lin a Total Filmnek.

Rengeteg rajongói teória van már, hogy Han miképp élte túl a robbanást, de a teljes igazság 2020. május 21-én fog kiderülni, ekkor érkezik ugyanis a Halálos iramban 9.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás