promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját dallal állt elő a Sztárban Sztár leszek egyik versenyzője
Borítókép:  Ya Ou offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ya Ou már régóta benne van a zenei élet vérkeringésében, és most saját szerzeménnyel szeretné a közönséget levenni a lábáról.

Feng Ya Ou már 6 évesen is zenélt, és a klasszikus műfajban kamatoztatta tudását, csak hát a kürt nem túl népszerű hangszer a populáris zenében. Amikor ezzel felhagyott, rögtön a gitár felé vette az irányt. Anno a ByTheWay nevű formációban kezdett el énekelni, majd szép lassan kitaposta a saját útját.

A 28 éves énekes jelenleg a Sztár leszek! műsorában bizonyít . A legjobb öt közé már bekerült, és hamarosan kiderül, hogy megkaphatja-e a legsokoldalúbb tehetségnek járó címet. Emellett az Ocho Macho és a Vasovski Live zenekarokban is zenél, ennek köszönhetően folyamatosan koncertezik.

Most bedobta a mélyvízbe a saját szerzeményét „Légy valaki másnak” címmel, amit a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon írt, ahol Pápai Joci háttérvokalistájaként volt jelen.

„A dalt Tel-Avivban írtam, majd hazáig finomítgattam, és úgy vittem el Ferencz Péter Peet barátomhoz. Először a dallam volt meg, majd beugrott a „Légy valaki másnak a babája” gondolat, és onnantól elindult a refrén. Az egész dal mondanivalója eköré a gondolat köré épül, és saját emlékek ihlették. A szöveggel szerintem sokan tudnak majd azonosulni. Volt a lelkemen egy seb, ami egyszer már beforrt, de nem tűnt el nyomtalanul. Ezt szerettem volna bemutatni a dalban, ugyanis akárhányszor eszembe jutott ez a képzeletbeli heg, előjöttek belőlem azok az érzések, amikről a szerzeményem szól. Már nem fájnak az emlékek, de ki kellett írnom magamból mindent. Úgy érzem, ez sikerült is, ezért a dal minden egyes sora sokat jelent számomra”

- mesélte az előadó, akinek tényleg nagyon közel áll a szívéhet a szerzemény.

A felvételhez természetesen klip is készült, amit Csiszár Gergő tálal vizuálisan. A lényeg persze a dal, amit döntsetek el ti, hogy mennyire sikerült jól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás