promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem néz ki rossznak a Dolittle első előzetese
Borítókép:  Universal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert Downey Jr. a Marvel után sem esett kétségbe. 

Sokan féltek, amikor bejelentették, hogy ismét jön egy olyan alkotás, ami dr. Dolittle karakterét veszi elő, de amikor kiderült, hogy az Oscar-díjas Stephen Gaghan fogja rendezni, és Downey Jr. meg bevállalta a főszerepet, akkor volt egy kis fellélegzés, hogy nem valami gagyit fogunk kapni. Az első előzetes még inkább megnyugtathat mindenkit, mert valóban jól sikerült.

Az Eddie Murphy-féle változat akármennyire is esetlen volt, nem bukott meg. 70 millióból készült, és csaknem 300 milliót hozott a konyhára. Az új változattal szintet akarnak lépni: magas költségvetés, tehát látványorgia, első ránézésre szerethető karakterek, és még ott van a leköszönő Vasember személye is. Kalandfilm lesz ez, a jobb fajtából, ami óriásit robbanhat a mozipénztáraknál.

Robert Downey Jr. ismét különcöt alakíthat, és az mindig megy neki. A sztori szerint dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtokon, társasága pedig csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Jön a gond, az ifjú királynő súlyos beteg lesz, így a főhősünk kénytelen útnak indulni egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot.

Az eredeti szinkronhangok között is olyan sztárok lesznek, mint Ralph Fiennes, Rami Malek, Emma Thompson, Selena Gomez, Octavia Spencer, vagy a kedvenc Pókemberünk, Tom Holland.

A Dolittle 2020. január 16-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás