promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Steve Jobs is beolvasott a Vasember 2-nek
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Apple egykori agyának nagyon nem tetszett a film.

A rajongók lehet Tony Starkot imádják a legjobban, de az biztos, hogy a Vasember 2-őt kitörölnék a Marvel-moziverzumból. Persze úgy kullog hátul ez az alkotás, hogy alapból nem egy rossz film, Mickey Rourke is tök jól játszik benne. Persze abszolút szubjektív ez a dolog, láttam olyan listát is, amin a Vasember második felvonása csaknem az élen szerepelt, a harmadik rész meg hátra lett sorolva.

Azonban nem az a célunk most, hogy eldöntsük, mennyire jó vagy rossz a Vasember 2, hanem az, hogy bejelentsük, Steve Jobs utálta.

Bob Iger a könyvében mesélt arról, hogy Steve Jobs elvitte a fiát megnézni a filmet, és másnap érkezett is neki a telefonhívás, hogy borzalmas volt.

Iger nem tért ki arra, hogy Jobs miért szidta annyira az alkotást, de valami nagyon nem tetszhetett neki, ha már emiatt telefonált. Amúgy Jobs és Iger alapból jóban voltak, és a Disney egyesült is volna az Applevel stúdióként, ha előbbi úriember nem hal meg.

A Disney fejese persze hozzáteszi, hogy a telefonhívás alatt ő bizony megvédte a filmet, már csak azért is, hogy Jobsnak ne legyen mindig igaza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás