promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a Cloud 9+ legújabb lemeze: Mixtape
Borítókép:  Alex Rako
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az album legújabb dalai élőben július 5-én csendülnek fel a Budapest Parkban.

A Mixtapere 10 dalt pakoltak fel a srácok, aminek a felével már találkozhattatok. Az albumon különböző drum and bass, rock, pop és dubstep műfajú dalok keverednek, angol és magyar szöveggel fűszerezve.

A csapat számos vendégelőadót is szerepeltet a lemezen. A korongon találkozhatunk az AWS-el: „Viszlát nyár”, Deegoval és a Hősökkel: „A Város Visszavár”, Járai Márkkal és Fura Csével: „Valaki Mondja El”, valamint Mc Fedorával az „It's Monday” című számban.

A Mixtape élőben július 5-én a Budapest Parkban debütál, a bulira számos meglepetéssel készülnek a fiúk. Az egyedi, külön az eseményre tervezett vizuál előtt új dalok, illetve korábban nem hallott remixek is megszólalnak majd.

A csapat nemrég tért haza orosz miniturnéjáról, amely során Moszkvában és Szentpéterváron játszottak.

„Életre szóló élmény volt! Még sosem voltunk Oroszországban, eszméletlen érzés volt azt látni, ahogy megmozgattuk a két nagyváros közönségét. Jó visszajelzés volt számunkra, hogy van helyünk külföldön, és van erre a típusú zenére közönség”

– mesélte a csapat fellépésről.

Aki esetleg a Parkos koncerten nem tud ott lenni, az otthon járassa meg max hangerőn a friss albumot. Ide kattintva már bele is vethetitek magatokat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás