promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyre többen ismerik meg Ava Max nevét
Borítókép:  Ava Max offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 25 éves énekes nem rég került be a zenei vérkeringésbe, de máris sztárként emlegetik.

Az amerikai Ava Maxra akkor kapta fel igazán a fejét a nagyközönség, amikor kiadta a „Sweet But Psycho” (Spotify) nevezetű dalát. Ez akkorát robbant, hogy 17 országban került a listák élére, ami nem semmi teljesítmény egy gyakorlatilag még ismeretlen énekestől. Ava egyértelműen többet akar, így nem olyan rég meg is kaptuk tőle a „So Am I” nevezetű nótát, amiben bizony van eredetiség, hiába csak egy szokványos pop szerzemény.

„A »So Am I« arról szól, hogy merjünk mások, különbek lenni, kitűnni a szürkeségből és ne fogadjuk el feltétel nélkül azt, amit ránk akar erőltetni a társadalom – értékeljük és ünnepeljük azt, ami valóban egyedivé tesz minket. Amikor szomorú vagyok, arra emlékeztetem maga, hogy a hibáimmal együtt vagyok teljes, hiszen a való életben nincs is olyan, hogy tökéletes”

– mesélte Ava a friss daláról.

Az énekesnő albán felmenőkkel rendelkezik, szülei 1990-ben hagyták el az országot az akkori belpolitikai helyzet miatt, és Ava ezt nem is feledi, sőt! Büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában.

Az Amerikában nevelkedett énekesnő már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával. Wisconsinban született, Virginiában nevelkedett, majd Los Angelesbe költözött, hogy megvalósítsa önmagát. Amit eddig láttunk belőle, az hihetetlenül izgalmas, Ava egy igazi egyéniség hatalmas tehetséggel.

Most pedig jöjjön tőle egy igazán különleges dal, vagyis a So Am I!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás