promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cardi B feladta magát a rendőrségen, le is tartóztatták
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bár letartóztatták, láthatóan mégis vidáman távozott hétfő este a rendőrségről napjaink egyik legfelkapottabb női rappere, Cardi B. Az előadó azt követően adta fel magát, hogy a rendőrség egy augusztus 29-i balhé miatt keresni kezdte – írta az NME. A gyanú szerint Cardi B egy queensi bárban a két pultosnőre uszította testőreit. Az áldozatok pedig feljelentést tettek a rendőrségen, így a rappert most veszélyeztetéssel és erőszakkal gyanúsítják.

Az amúgy bronxi rapper, eredeti nevén Belcalis Marlenis Almánzar állítólag azért robbantotta ki a bunyót a nyár végén, mert az egyik megtámadott nő – Jade Gi – korábban lefeküdt Cardi B barátjával, a Migos raptrió Offset nevű tagjával. A Migos éppen abban a bárban lépett fel, és Cardi B biztos volt benne, hogy a pultos hölgy a show után elcsábította a barátját. Hogy méltó bosszút álljon a hűtlenségért, két testőrét Jade Gire és a szintén ott dolgozó nővérére, Baddie Gire küldte. A támadás során a két nő megsérült ugyan, ám nem kértek orvosi ellátást. A rendőrséget viszont értesítették az incidenst követően. A rapper ugyanakkor állítja, szó sem volt féltékenységről, és előre eltervezett támadásról, csak egy átlagos kocsmai bunyó volt az egész. 

Cardi B neve nem először merül fel erőszakos cselekmények kapcsán. A múlt hónapban Nicki Minajnak ment neki a New York Fashion Week egyik eseményén. Akkor állítólag azért támadott, mert kollégája „hazugságokat terjesztett róla”. Nem sült el azonban a legjobban a dolog, hiszen mielőtt még a cipőjét Minajhoz vághatta volna, egy biztonsági őr fejen könyökölte, aminek jól látható nyoma maradt a rapper szeme fölött. A jelentős puklit többen dokumentálták, Cardi B-t azonban láthatóan nem zavarta a dudor.

Cardi B ellen várhatóan október 29-én emelnek vádat. A fotók tanúsága szerint addig szabadon mozoghat.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás