promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ed Sheeran Andrea Bocelli-vel dolgozta fel újra a Perfectet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bocelli 1994 óta szerepel a zenei szakmában – először „Con Te Partiro”, illetve „Time To Say Goodbye” dalaival hívta fel magára a figyelmet a tehetséges és hihetetlen hangterjedelmű férfi. A slágert olyan sikerszámok követték, mint a „Vivo Per Lei”, a „Somos Novios” és a „The Prayer”, amelyek hihetetlen népszerűséget és ismertséget hoztak az énekes számára.

A „Perfect Symphony” szimfonikus zenekarra áthangszerelt változatot Ed bátyja, Matthew Sheeran szerezte. A dalt októberben vették fel Bocelli olaszországi villájában, a szimfonikus verzióban angol és olasz mondatok váltakoznak és alkotnak tökéletes egységet.

A számban Ed is énekel olaszul, amit nagyon élvezett. „Az olasz sokkal szebb hangzású nyelv, mint az angol, és ehhez a számhoz ez illet. Remélem, élőben is előadjuk majd!”

Bocelli hozzátette, hogy először a fiai mutatták meg neki a számot, akik hatalmas Sheeran-rajongók. „Számomra hihetetlenül sokat jelent, hogy egy 26 éves világsztár az én hangomat és nyelvemet választja egy saját dalához.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás