promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül fotózták tiniálmaink vadóc punkrockhercegnőjét, a gyönyörű Avril Lavignet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A punkrock hercegnője csodálatos képeket töltött fel.

Avril Lavigne nem is olyan régen jelentette be, hogy bizony harmadszor is férjhez megy, legújabb választottja is a zenei szcénából érkezik. Derek Ryan Smith, művésznevén Mod Sun a "hippy-hopp" nevű különc stílus megteremtője, aki 2015-ben debütált a világ zenei színpadán. Dalszerző, énekes, multiinstrumentalista és rapper is, egy igazi reneszánsz ember a művészvilágban.

Mod Sun két hónappal ezelőtt kérte meg a punkrockhercegnő kezét, méghozzá nem is akárhol, a szerelmesek egyik fővárosában, a francia fővárosban, Párizsban. A nagy lánykérésről romantikus képet is posztolt a különc páros. 

Mégis hogyan történt a nagy esemény?

Erről részletesebben is olvashatunk az interneten. Párizsban, a Szajna partján egy ladikban ringatózva, miközben lágy hegedűszó is szólt a háttérben. Avril Lavigne egy szív alakú jegygyűrűt kapott amúgy kedvesétől.

Avril Lavigne szerelmi élete az elmúlt évtizedekben nagyon viharosan alakult amúgy, kétszer volt férjnél, majd kétszer el is vált. Először négy, majd két évig tartottak a házasságok. Ám most úgy tűnik, hogy megtalálta az igazit. A boldogság és felszabadultság pedig az Instagram-képein is látszik, teljesen ki van virulva az énekesnő.

Új képe, amelyen az új turné dátumai és helyszínei vannak felsorolva, olyan, mintha egy pillanatra visszautaztunk volna a kétezres évek első évtizedének közepére, amikor a punkrock annyira mainstream és menő volt, mint előtte és utána sosem. Avrilt pedig mindenki ismerte.

Itt pedig melltartó nélkül, a Basic magazin címlapján:

És kijött az új albuma is, amelynek a nyitódala egy kicsit más megközelítésből jön, mint mondjuk egy Richard Gere szerelmes ballada, de a szerelemről szól mégis: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás