promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 A könnyeivel küzdve mesélt a gyermekkoráról Rubint Réka
Borítókép:  Youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendégeként mesélt részletesen a gyermekkoráról. Súlyos trauma érte, amiről nem beszélt még korábban.

A fitneszladynek nagyon sok nehézséggel kellett megküzdenie az életében. Elvesztette az apukáját, majd az anyukáját, és majdnem a párját, Schobert Norbit is.

„A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. Kicsiként is láttam, hogy anyukám azért előszeretettel nyomozott. Akkor még nem volt telefon, ment utána. Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben...”

– mesélte Hajdú Péternek a műsorban.

Hozzátette, hogy amikor anyukája követte a férjét, a gyerekeket is magával kellett vinnie, mert nem volt ki vigyázzon rájuk. Mégis sokáig nem bukott le a félrelépéseivel, végül egy telefonbeszélgetés lett a veszte, ami a szülei válásához vezetett.

„Nehéz volt ezt feldolgozni, főleg úgy, hogy ők 33 évig éltek együtt az anyukámmal. Úgy éreztem akkor, az apukám elhagyott minket... Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat. Ő ebbe majdnem belehalt lelkileg, meg fizikailag is”

– mesélte könnyes szemmel Rubint Réka.

Az apja végül 16 évig volt együtt a nővel, akivel viszonya volt, és miatta szinte teljesen kimaradt a családi életből. 2019-ben veszítette el az édesapját, majd két évvel később az édesanyját is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás