promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő kép került ki Schobert Laráról - Megtalálták Rubint Réka lányának tökéletes hasonmását?
Borítókép:  TV2Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka egy egészen érdekes fotót rakott ki a lányáról, Schobert Laráról.

Schobert Norbi és Rubint Réka 18 éves lánya, Schobert Lara az utóbbi időben egyre több figyelmet kap az emberektől, hiszen gyönyörű fiatal nő lett belőle, így egyáltalán nem meglepő, hogy már több mint 200 ezer követője van Instagramon – ami elképesztően soknak számít, főleg Magyarországon.

Schobert Lara nemrég elárulta, hogy rettenetes volt számára 2021, hiszen elveszítette a nagymamáját, az édesapja is stroke-ot kapott, ráadásul a 2 éves kapcsolata is véget ért, ezért nagyon megzuhant – de úgy tűnik, hogy szerencsére már jobban van, és most is éppen a családjával pihen Ausztriában.

Rubint Réka megosztott a kis kiruccanásról egy fényképet, ami első pillantásra elég csalókának tűnik, ugyanis olyan, mintha Schobert Lara kétszer szerepelne rajta.

Első pillantásra sokan azt hitték, hogy Rubint Réka valamilyen mókás filtert alkalmazott a fotónál, vagy megtalálta a lánya tökéletes hasonmását (főleg, hogy azt írta a poszthoz, hogy: #twins – vagyis ikrek), de kiderült az igazság: a képen Schobert Lara és az egyik barátnője, a hozzá hasonló módon modellként tevékenykedő Ómolnár Nella látható, akit szintén rengetegen követnek Instagramon – jelenleg konkrétan több mint 125 ezren.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka meglepő posztját, ami kicsit megzavarta a közönséget:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás